Patientenkaart

Tijdens een gebitsbehandeling wordt er altijd goed bij gehouden wat er gezien is in de mond van het paard. Daarnaast hoe veel sedatie er nodig is en wanneer het advies is weer een volgende afspraak in te plannen. Dit document (foto 1) wordt opgeslagen in de patiƫntenkaart en krijgt de eigenaar per mail toegezonden. Zo kunnen we altijd terug kijken naar een vorige gebitsbehandeling! Op de 2e foto een uitgebreide inspectie incl spiegel om afwijkingen netjes in beeld te brengen. Het sederen om alles tijdens de behandeling zo rustig mogelijk te laten verlopen (foto 3). @f.famafotografie #gebitsbehandelingpaard #mariloudierenarts #nvvgp #paardengebitsbehandeling #paardentandarts #paardengebittenbehandelen #paardengebit #paardendierenarts #horsedentalcare #dentalvet #equinedentist #equinedentalvet #horselove