Chiropractor

  • Bericht gepubliceerd op:19/09/2022
  • Berichtcategorie:dierenarts
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Deze merrie was behandeld door de chiropractor na een flinke stijfheid in de achterhand. Gelukkig al een mooi verschil na de behandeling, ze kon weer ruimer bewegen. Er waren enkele punten in het lijf die wel wat extra hulp konden gebruiken om te herstellen. Daarom zijn die punten een aantal keer na behandeld met de High Power Laser. De merrie is weer nu weer lekker aan de slag en loopt weer goed! Toch fijn hoe de laser een mooie ondersteuning kan bieden bij herstel! Het remt bijv. ontsteking en maakt spieren losser door het lichaamseigen herstel op celniveau te activeren. #highpowerlaser #mitochondria #celactivatie #lasertherapie #lasertherapy #lasertherapyforhorses #laserbehandeling #paardenrevalidatie #paardenrevalidatietherapie #herstellen #mariloudierenarts #paardendierenarts #kwpnmerrie #horsevet #equinevet