Snijtand correctie

  • Bericht gepubliceerd op:26/11/2023
  • Berichtcategorie:paardentandarts
  • Leestijd:2 minuten gelezen

Hier zie je dat de snijtanden links (vanuit paard gezien) van de bovenkaak al een eerste correctie hebben gekregen. Ik ben bij het midden even gestopt om een foto te kunnen maken van het verschil!

Een grotere correctie doe ik vaak met het hulpmiddel op de foto om de snijtanden een beetje van elkaar te houden. Het hulpmiddel is de flexibele buis die in de mond ligt op de foto. Het passend maken van de snijtanden op elkaar, doe ik vaak door mijn hand verticaal in de mond te zetten tijdens corrigeren.
#paardengebit#gebitsbehandelingpaard#snijtandcorrectie#paardentandarts#mariloudierenarts#paardendierenarts#equinedentalvet#dentalhorsecare#horsedentistry#horsevet#dentalvet#equinelife#kwpnpaard#paardenzorg#paardengebitsbehandeling