Gebit menpaarden

  • Bericht gepubliceerd op:15/12/2023
  • Berichtcategorie:paardentandarts
  • Leestijd:3 minuten gelezen

Laatst deze 2 lieve menpaarden geholpen met hun gebit! Super meewerkend allebei tijdens de hele behandeling.

De 16 jarige zwarte ruin heeft wat last van diastasen, deze waren weer helemaal opgeschoond met hoge druk en de ontsteking was al wat minder dan vorige keer. Wel nog goed in de gaten houden op klachten bij het eten en we zien hem over een half jaar weer.

De 8 jarige bruine merrie was gewoon weer aan de beurt voor haar jaarlijkse behandeling, gelukkig geen grote afwijkingen. Wel weer scherpe enamelpunten, beginnende haakjes en enkele balans correcties. Ze kunnen beide weer even vooruit!

Ik had ook een heel lief hulpje (2e foto), die graag overal met zijn neus bovenop of in zat 😻
#kwpntuigpaard#gebitsbehandelingpaard#kattenknuffelen#paardengebitten#paardentandarts#mariloudierenarts#diastase#paardendierenarts#lievepaarden#gesedeerdpaard#equinedentalcare#equinedentistry#equinevet#dentalvet#horsedentist#horsevet#horsecare