Open voetzool hond

  • Bericht gepubliceerd op:03/12/2022
  • Berichtcategorie:dierenarts
  • Leestijd:1 minuten gelezen

Toch een keer wat anders dan alleen de paarden. Ik werk ook op ZZP basis bij een gezelschapsdierenkliniek in Zeist. Hier zet ik ook mijn laser in voor de kleine huisdieren. In dit geval bij Tommé, een blinde bijna 5 jarige hond uit Portugal. Tommé had zijn voetzool flink open gehaald voor het transport naar Nederland. Gelukkig heeft hij het getroffen met erg gemotiveerde mensen om zich heen om hem zo snel mogelijk te laten herstellen. Naast een beschermend verband, antibiotica en ontstekingsremmers zijn we de laser gaan inzetten om het herstel te versnellen. Het lichaamseigen herstel wordt geactiveerd en kan zo tot 3x sneller gaan. De resultaten na een week mogen er dan ook zeker zijn! Als Tommé weer goed hersteld is, mag hij naar een nieuwe baas. De schat laat het laseren en de verbandwissels super toe en geniet van alle aandacht en knuffels.